Λευκάδα – Η ομορφιά του Ιονίου Πελάγους

Λευκάδα όμορφη

Λευκάδα χάρτηςΣτο τέταρτο μεγαλύτερο νησί του ιονίου, την Λευκάδα,  μπορείτε να γνωρίσετε τη μοναδική εμπειρία διακοπών που σας προσφέρει το Ιόνιο. Στο μαγικό νησί των Επτανήσων, θα ανακαλύψετε ένα τοπίο με κρυστάλλινα νερά, πλούσια βλάστηση από ελαιόδεντρα και ευκαλύπτους … έναν επίγειο παράδεισο!

Στην Λευκάδα θα γνωρίσετε την ευχαρίστηση και την ηρεμία που προσφέρει το κολύμπι και το ψάρεμα στα πεντακάθαρα νερά του Ιονίου. Η άψογη εξυπηρέτηση, η μεσογειακή κουζίνα, η φιλοξενία των κατοίκων και η πανοραμική θέα του Ιονίου κάνουν το νησί μας μοναδικό για τις διακοπές σας.

Ο πλούσιος πολιτισμός της Λευκάδας κρύβει την ιστορία πολλών εκατοντάδων ετών με ήθη και ποικίλα έθιμα που είναι ξεχωριστά και μοναδικά σε γραφικότητα και γοητεία.Λευκάδα Χωρα

Κάθε καλοκαίρι, η Λευκάδα φιλοξενεί το Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ, ένα μαγευτικό φεστιβάλ χορού και μουσικής. Από το 1962 το φεστιβάλ βρίθει καλλιτεχνών και μουσικών από όλο τον κόσμο, ενώ οι Γιορτές Λόγου και Τέχνης, που διοργανώνονται από το 1955, προσφέρουν μια από την παλαιότερη πολιτισμική εμπειρία στον ελλαδικό χώρο.

Καστρί    Λευκάδα όμορφη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *